Lillan:)


Finns det något mer rofyllt och underbart en en liten nykomling?
På bilden är detta lilla underverk 2 timmar gammal och fotograf var Bella.
GRATTIS Zoran och Letka!!!

Nedräkningen har börjat...

Så, då har nedräkningen inför sista nattpasset börjat. Jobbar min "sista natt med gänget" den 7/12 och det känns lite vemodigt trots allt. Efter 20 år på samma ställe räknas jag som en av inventarierna och allt och alla vet vem jag är. Men men, samtidigt ska det roligt med lite nya utmaningar i livet:)
Ja i vilket fall som helst så är snart första natten av sju snart avklarad och jag är fruktansvärt trött, gick ut och tog en fika först kl 04.30 så fötter och ögon är lite slitna nu.
Förresten blev jag faster till en mycket efterlängtad liten flicka i går, säger bara Grattis och lycka till!

Utkast: Slocknade på ...

Slocknade på soffan kl 21 i går kväll, vaknade 12 timmar senare och känner fortfarande mig helt slut......tur att det inte är så många nattpass kvar nu:)
Just varit  i stan och inhandlat lite smått till "farsdags" middagen, maken vill ha oxstek med lite goda tillbehör, vilket inte låter helt fel.

meningslöst tidsfördriv

Varför sitter jag här, när jag är trött så att ögonen går i kors, och egentligen skulle  kunna sitta ute i soffan i personalrummet och vila ögonen? Jo, för vi har världens mest obekvämma soffa där man antingen får nackspärr eller ryggskott om man sitter mer än tio minuter, undrar om det är uträkning bakom beslutet att inhandla just denna soffa, som säkert kostat en mindre förmögenhet.
Istället försöker jag få tiden att gå med ett totalt meningslöst spel.....Taipei

Ska, ska inte.....

Efter ett par månaders velande fram och tillbaka både med jobb och privat liv är jag åter i bloggandets värld.
En arbetskamrat frågande mig härom natten om jag slutat blogga och då svarade jag ja.... orkar och hinner inte för tillfället, men nu sitter jag här igen och vet inte riktigt var jag ska börja.
För ett par månader sedan fick jag veta att "nattakuten" ska läggas ner och jag måste bestämma mig för vad jag ska göra istället. Har i flera år sagt att när dom stänger på natten ska jag jobba dag...... men nu när beslutet skulle fattas var jag verkligen tveksam. Min kropp skriker inte mera natt men min hjärna vill ha sin "långledighet" och inte behöva jobba heltid för att få ihop ekonomin. Alla säger att man mår så mycket bättre på dagen, att man inte går omkring med "bakis" känslan alltid trots att man jobbar mer MEN hur ska jag hinna med allt jag gjort på min dybara lediga tid??? Nåja, har efter många om och men bestämt mig för att försöka med dagtid. Kom fram till att jag inte jobbat heltid på dagen sedan jag var 19 år så det är väl hög tid för en ny utmaning.
Tog 2 underbara veckor i Espania för att låta beslutet sjunka in och nu tror jag att jag fattat rätt beslut. Vi får väl se:)

RSS 2.0